ΟΦΗ: Ενοχλήσεις για Χριστογεώργο και αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Ενοχλήσεις για Χριστογεώργο και αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Νίκος Χριστογεώργος αποχώρησε από την προπόνηση του ΟΦΗ με ενοχλήσεις και η συμμετοχή του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στον… αέρα.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο ανεβαίνει η ένταση για την προετοιμασία των ομάδων της Stoiximan Superleague ώστε να επιστρέψουν στη δράση.

Στον ΟΦΗ ωστόσο προέκυψε ένα απρόοπτο καθώς ο Νίκος Χριστογεώργος αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση του Σαββάτου (30/12).

Συγκεκριμένα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η παρουσία του στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά:

«Με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/12) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (3/1).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Ο Νίκος Χριστογεώργος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε, ενώ ο Αντρέας Καρώ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (31/12), στις 10:30».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα