ΑΕΚ: Επίσημες οι κλήσεις των Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο

ΑΕΚ: Επίσημες οι κλήσεις των Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο

Δημήτρης Βέργος
Χατζισαφί και Μοχαμάντι

bet365

Και τυπικά στην τελική λίστα της Εθνικής Ιράν βρίσκονται οι Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι της ΑΕΚ που θα απουσιάσουν τον Ιανουάριο λόγω της συμμετοχής τους στο Asian Cup.

Η ΑΕΚ εκτός από τους Αρόλντ Μουκουντί και Ζίνι που θα απουσιάσουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο αναμενόταν να στερηθεί και τους Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι λόγω του Ασιατικού Κυπέλλου.

Το Asian Cup θα λάβει χώρα από τις 12 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ και το μόνο που απέμενε ήταν να οριστικοποιηθούν οι κλήσεις των δύο Ιρανών διεθνών της ΑΕΚ. Τόσο ο Χατζισαφί όσο και ο Μοχαμάντι βρίσκονται μέσα στην τελική λίστα που ανακοίνωσε η Εθνική ομάδα του Ιράν το πρωί της Κυριακής και αμφότεροι θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ το επόμενο διάστημα.

Μένει να ανακοινωθεί πλέον αν οι δύο Ιρανοί της ΑΕΚ θα ενταχθούν στην αποστολή του Ιράν από τις αρχές Γενάρη, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα απουσιάσουν και από τα ματς με Βόλο (3/1) και Ολυμπιακό (10/1).

Κατά τη διάρκεια του Ασιατικού Κυπέλλου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει Άρη (10/1), Παναθηναϊκό (14/1), Άρη (17/1), Ατρόμητο, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα