ΠΑΟΚ: Κανονικά τελικά στο Copa Africa με την Τανζανία o Σαμάτα

ΠΑΟΚ: Κανονικά τελικά στο Copa Africa με την Τανζανία o Σαμάτα

Newsroom
Κανονικά τελικά στο Copa Africa με την Τανζανία ο Σαμάτα

bet365

Κανονικά θα δώσει το παρών με την Τανζανία στο Copa Africa ο Αλί Σαματά του ΠΑΟΚ, αφού η αποστολή από την οποία έλειπε αφορούσε μόνο το ερχόμενο φιλικό και όχι συνολικά το τουρνουά.

Τεράστιο μπέρδεμα προέκυψε με την περίπτωση του Αλί Σαματά του ΠΑΟΚ και το Copa Africa, αφού η αποστολή που έβγαλε η ομοσπονδία της Τανζανίας και δεν συμπεριελάμβανε τον επιθετικό του «δικεφάλου του βορρά» αφορούσε μόνο ένα επερχόμενο φιλικό της και όχι την διοργάνωση που ξεκινάει στις αρχές Γενάρη.

Ο 31χρονος επιιθετικός του ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε σ' αυτή, αφού εξασφάλισε άδεια από την ομοσπονδία της πατρίδας του προκειμένου να ενσωματωθεί αργότερα στην εθνική ομάδα της χώρας του (στις 4 Ιανουαρίου) και να προλάβει το παιχνίδι του «δικεφάλου του βορρά» με τον ΟΦΗ.

Στην τελική αποστολή, που θα αφορά την διοργάνωση, ο ποδοσφαιριστής από την Τανζανία συμπεριλαμβάνεται κανονικότατα, όπως έχουν ενημερωθεί εγγράφως στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα