Παναθηναϊκός: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ από το δείπνο της ομάδας

Παναθηναϊκός: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ από το δείπνο της ομάδας

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Παναθηναϊκός από το δείπνο της ομάδας

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από το οικογενειακό δείπνο που διοργανώθηκε για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις οικογένεις των μελών του με πρωτοβουλία του Φατίχ Τερίμ.

Το βίντεο που δημοσίευσε η «πράσινη» ΠΑΕ το βράδυ του Σαββάτου (30/12) ήταν μία απλή... γεύση από την υπέροχη νύχτα που πέρασαν μαζί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού και οι οικογένειές τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (31/12) το «τριφύλλι» μοιράστηκε μερικές στιγμές των παικτών από την ωραία αυτή βραδιά που διοργάνωσε η ομάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του νέου τεχνικού της, Φατίχ Τερίμ.

Στις πέντε αυτές φωτογραφίες που ανήρτησε ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζει η πρώτη όπου «πρωταγωνιστεί» ο ο Φατίχ Τερίμ, που ποζάρει για φωτογραφία με τους Ιωαννίδη, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν. Στην δεύτερη έχουμε τους Ιωαννίδη, Σπόραρ και Βέρμπιτς, που γελούν κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης ενώ στην τρίτη ποζάρουν οι Αράο, Μάγκνουσον και Μπερνάρντ.

Στην τέταρτη είναι οι Πάλμερ-Μπράουν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Ένις Τσόκαϊ ενώ στην τελευταία είναι η ισπανική τριάδα των Ρούμπεν Πέρεθ, Αϊτόρ και Χουάνκαρ.

 

Η λεζάντα η οποία τις συνόδεψε ήταν η εξής: «Μία νύχτα μαζί, ώστε να απολαύσουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Το χθεσινό βράδυ, οι άνθρωποι της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες μας μαζεύτηκαν μαζί για να ανταλλάξουν ευχές μία μέρα πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα