ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τσε Μαλόουν ο «δικέφαλος του βορρά λένε οι Καμερουνέζοι (vid)

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τσε Μαλόουν ο «δικέφαλος του βορρά λένε οι Καμερουνέζοι (vid)

Newsroom
«Μεταξύ των ομάδων που κοιτάζουν τον Τσε Μαλόουν ο ΠΑΟΚ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μεταξύ των ομάδων του ενδιαφέρονται για τον Τσε Μαλόουν, που αγωνίζεται στην Τανζανία.

Η ιστοσελίδα «africafoot» ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο ΠΑΟΚ είναι στους ενδιαφερόμενους συλλόγους για τον Τσε Μαλόουν που αγωνίζεται στην Σίμπα από την Τανζανία.

Ο 24χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι και διεθνής με την εθνική Καμερούν αλλά δεν βρέθηκε στην αποστολή για το Copa Africa, έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων με τις εμφανίσεις του.

Η λίστα των κλαμπ αυτών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο ΠΑΟΚ, είναι μακροσελέστατη και πειρλαμβάνει ομάδες όπως η Ζυρίχη, η ΟσέρΚασίμπασα, η Ινσταμπούλσπορ, καθώς και μερικοί σύλλογοι ακόμη από το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Τουρκία. Ωστόσο, κανένα απ' αυτά τα κλαμπ δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Το συμβόλαιο του Τσε Μαλόουν με την Σίμπα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

@Photo credits: Screenshot

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα