ΠΑΟΚ: Δεν πάει στο Copa Africa ο Μπάμπα Ράχμαν σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του

«Δεν πάει στο Copa Africa ο Μπάμπα Ράχμαν»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του, ο Μπάμπα Ράχμαν αναμένεται να μην βρεθεί στην αποστολή της Γκάνας για το Copa Africa.

Η ιστοσελίδα «ghanaweb» αποκάλυψε πως τόσο ο Μπάμπα Ράχμαν του ΠΑΟΚ όσο και ο Φαταβού Ισαχάκου της Λέστερ δεν θα βρεθούν στην τελική αποστολή της εθνικής Γκάνας για το Copa Africa, όπως αναμενόταν αρχικά.

Η ανακοίνωση των κλήσεων από τον Κρις Χιούτον θα γίνει σήμερα (01/01) και σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο 29χρονος αριστερός μπακ του «δικεφάλου του βορρά» ζήτησε να μην βρεθεί στα ονόματα που θα ταξιδέψουν στην Ακτή του Ελεφαντοστού για την διοργάνωση, αφού είναι σε διαδικασία επανάκμψης από έναν τραυματισμό που έχει και γι' αυτό θα ήθελε να του επιτραπεί να παραμείνει στην ομάδα του, ώστε να μπορέσει να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις της και να μην προκύψει κάποιο περαιτέρω θέμα.

Ο Φαταβού από την άλλη ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή, επειδή βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ με την Λέστερ αυτή την περίοδο και προσπαθεί να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή (31/12) ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε πως ο Αλί Σαματά θα βρεθεί στο Copa Africa με την Τανζανία ενώ εκεί θα δώσει το παρών και ο Εκόνγκ με την Νιγηρία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα