Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι όροι της συμφωνίας για την μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι όροι της συμφωνίας για την μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς

Newsroom
Gelson Martins

bet365

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφερε στο φως κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Ζέλσον Μαρτίνς, αλλά και την μεταγραφή του εν γένει.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το νέο έτος ολοκλήρωντας μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αφού «έντυσε» στα ερυθρόλευκα τον Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Ελλάδα (17:55) για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Ο 28χρονος εξτρέμ αναμένεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από την Μονακό. Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το deal που επετεύχθη μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και των Μονεγάσκων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Ζέλσον Μαρτίνς με τους Πειραιώτες θα είναι 2,5 ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ενώ η Μονακό φρόντισε να κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα