Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ζέλσον Μαρτίνς (vid)

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ζέλσον Μαρτίνς (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ζέλσον Μαρτίνς στην άφιξή του στην Ελλάδα

bet365

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Ολυμπιακού έφτασε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική προσθήκη των «ερυθρόλευκων».

Τη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση για τον Ιανουάριο μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός φέρνοντας στην Ελλάδα τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την Αθήνα.

Όπως αναμενόταν, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, ο Ζέλσον Μαρτίνς έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα περάσει τα ιατρικά και θα τελειώσει με τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του και επίσημα από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συμβόλαιο του Ζέλσον Μαρτίνς θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2026.

Οι ερυθρόλευκοι θα αποτελέσουν τον τέταρτο σύλλογο στην καριέρα του Ζέλσον Μαρτίνς μετά τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό, με τον 28χρονο Πορτογάλο εξτρέμ να μετράει μέχρι σήμερα και 21 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα