Πανσερραϊκός: Η ρήτρα που... άνοιξε τον δρόμο για τον Μπετανκόρ

Πανσερραϊκός: Η ρήτρα που... άνοιξε τον δρόμο για τον Μπετανκόρ

Newsroom
Ο Μπετανκόρ του Πανσερραϊκού

bet365

Η Κλουζ που αποδέσμευσε τον Χεφτέ Μπετανκόρ και ο Ισπανός φορ υπέγραψε στον Πανσερραϊκό, είχε βάλει ειδικό όρο σε περίπτωση που ο παίκτης συνέχιζε σε άλλη ομάδα της Ρουμανίας.

Παίκτης του Πανσερραϊκού έγινε ο Χεφτέ Μπετανκόρ την 1η ημέρα του 2024 και έτσι μετά τον Αμρ Ουάρντα αποτέλεσε τη 2η χειμερινή προσθήκη των «λιονταριών». Ο Ισπανός φορ υπέγραψε στο club για 1,5 χρόνο και ύστερα από 3,5 σεζόν στη Ρουμανία έφυγε από τη χώρα με προορισμό την Ελλάδα.

Ο 30χρονος στράικερ φαίνεται πως διατηρεί πολύ καλό όνομα στη χώρα όπου και έπαιζε μέχρι πρότινος και οι εκεί πληροφορίες στέκονται σε μία λεπτομέρεια που τον... έστειλε πιο εύκολα στα μέρη μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ισχυρίζονται η Ντιναμό Βουκουρεστίου επιθυμούσε διακαώς να τον αποκτήσει αμέσως μόλις έλυσε το συμβόλαιό του με την Κλουζ, όμως το deal δεν προχώρησε ελέω του όρου που έβαλαν από το «Stadionul Dr. Constantin Rădulescu», με σκοπό να τον αποδεσμεύσουν. Σε εκείνον τονίζονταν /αναγράφονταν πως παρότι ο Μπετανκόρ θα ήταν ελεύθερος εάν τελικά υπέγραφε σε άλλη ομάδα της Ρουμανίας εκείνη θα έπρεπε αυτόματα να της καταβάλει ένα ποσό που υπολογίζονταν στα 100 με 150 χιλιάδες ευρώ και ελέω αυτού η Ντιναμό... έκανε πίσω.

Ετσι... διευκολύνθηκε η αποστολή του Πανσερραϊκού και τον απέκτησε χωρίς άμεσο ανταγωνισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα