Οντουμπάγιο: «Να δείξουμε ότι... πεινάμε για τη νίκη, να είμαστε πειθαρχημένοι»

Οντουμπάγιο: «Να δείξουμε ότι... πεινάμε για τη νίκη, να είμαστε πειθαρχημένοι»

Newsroom
Οντουμπάγιο: «Να δείξουμε ότι... πεινάμε για τη νίκη, να είμαστε πειθαρχημένοι»

bet365

Ο Μόουζες Οντουμπάγιο μίλησε στην Νόβα για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης επεσημαίνοντας πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες να δείξουν πως είναι... πεινασμένοι για τη νίκη.

Ο Μόουζες Οντουμπάγιο του Άρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (03/01-16:00) και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να μπουν πειθαρχημένοι στον αγώνα και να δείξουν με την αγωνιστική συμπεριφορά τους πως είναι... πεινασμένοι για τη νίκη.

Ακόμη ανέφερε πως αυτός ο μήνας είναι δύσκολος, επειδή έχει πολλά παιχνίδια, όμως ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι να βάλει στο... σακούλι της όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, απάντησε:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση! Ξέρουμε ότι αυτός ο μήνας είναι δύσκολος, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Βασικός μας στόχος είναι σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Για το αν η απογοήτευση, από τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία για τους «κίτρινους» κόντρα στη Λαμία, έμεινε πίσω:

«Το ποδόσφαιρο είναι έτσι… Το σημαντικό είναι να προχωρήσουμε μπροστά, να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Να αφήσουμε πίσω μας το προηγούμενο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Θέλουμε μέσα στον μήνα αυτό να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το πώς περιμένει το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό κόντρα στον Αστέρα, έπειτα από ένα μακρινό ταξίδι για εμάς. Έχω αγωνιστεί εκεί και την περασμένη σεζόν. Γνωρίζουμε ποια είναι η δυναμική του Αστέρα, ως ομάδα. Εμείς πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο την έντονη επιθυμία μας για νίκη! Πρέπει να δείξουμε επαγγελματικό πνεύμα. Αν τα κάνουμε αυτά, ευελπιστώ ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Γδασια το τι πρέπει αγωνιστικά να κάνει ο Άρης για να νικήσει, εστίασε στα εξής:

«Πρέπει να είμαστε απολύτως πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο, και επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε ότι… πεινάμε για τη νίκη! Είναι ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς κόσμο κι αυτό είναι μειονέκτημα για εμάς. Ως επαγγελματίες, όμως, πρέπει να βρούμε τις λύσεις σε όποια ζητούμενα βάλει ο Αστέρας στη μεταξύ μας αναμέτρηση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα