Παναθηναϊκός: Πρώτη για Λημνιό, πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Λημνιό, πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Σένκεφελντ

Πρώτη για Λημνιό, πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Σένκεφελντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Κορωπί μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Λημνιό να κάνει την πρώτη του προπόνηση στα πράσινα, αλλά τους απόντες να παραμένουν ίδιοι.

Ο Παναθηναϊκός έπιασε ξανά δουλειά με τον Δημήτρη Λημνιό να κάνει την πρώτη του προπόνηση στα πράσινα. Μετά την χθεσινή επικράτηση με 2-0 στην Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» σήκωσαν εκ νέου μανίκια ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (07/01) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Σένκεφελντ ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ ο Χουάνκαρ, που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για το ματς με τους Ηπειρώτες, απουσίασε εκ νέου λόγω της ίωσης, που τον ταλαιπωρεί. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν χθες έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι πίεσης σε μικρές εστίες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα