Άρης: Κάκωση στο γονάτο ο Βερστράτε, χάνει ΠΑΟΚ και ίσως ΑΕΚ

Άρης: Κάκωση στο γονάτο ο Βερστράτε, χάνει ΠΑΟΚ και ίσως ΑΕΚ

Newsroom
Κάκωση στο γονάτο ο Βερστράτε, χάνει ΠΑΟΚ και ίσως ΑΕΚ

bet365

Πλήγμα για τον Άρη, αφού η μαγνητική του Μπίργκερ Βερστράτε έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο κι έτσι θα αναγκαστεί να απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (07/01).

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2 σ' ένα παιχνίδι που ο Άρης προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0, ήρθαν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Βερστράτε να προκαλέσουν μεγαλύτερο προβληματισμό.

Ο Βέλγος μέσος υπέστη κάκωση στο αριστερό του γόνατο και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και σε μία εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Αν αποφασιστεί να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή τότε το διάστημα απουσίας του θα είναι μικρότερο, διαφορετικά αν περάσει την πόρτα του χειρουργείου τότε θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φραν Βέλεθ. Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής.

Την Παρασκευή (05/01) οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Superleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα