ΠΑΟΚ: Μια ντουζίνα «διπλοί» και μια επίθεση για φίλημα

ΠΑΟΚ: Μια ντουζίνα «διπλοί» και μια επίθεση για φίλημα

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μάρκος Αντόνιο πανηγυρίζει το πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

O άκρως παραγωγικός ΠΑΟΚ έφτασε να μετρά, ήδη, 73 γκολ με 18 διαφορετικούς σκόρερ μέσα στην σεζόν και διαθέτει δώδεκα παίκτες που έχουν φέτος και γκολ και ασίστ!

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ανεξαρτήτως το ποιος παίζει να μην αλλάζει ο χαρακτήρας της ομάδας, είναι κομβικό να έχουμε λύσεις, να μπορούμε να τους εναλλάσσουμε όλους. Είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό για το που βρισκόμαστε μέχρι τώρα».

Τάδε έφη, Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο μετά τη νέα «τεσσάρα» του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά απέναντι στον ΟΦΗ, το έβδομο στη σειρά παιχνίδι πρωταθλήματος του «Δικεφάλου» με over 2,5 γκολ, όπως θα έλεγαν και θα έγραφαν οι αναλυτές του στοιχήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση (43 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (13 γκολ παθητικό) στο πρωτάθλημα μαζί με τον Παναθηναϊκό, ενώ συνολικά στις τρεις διοργανώσεις έφτασαν τα 73 γκολ (Πρωτάθλημα 43 γκολ– Κύπελλο 1 γκολ – Conference League 29 γκολ) σε 29 επίσημα παιχνίδια, που ισοδυναμεί με μ.ο. 2,5 γκολ ανά αγώνα!

Συνολικά στη σεζόν υπάρχουν μέχρι τώρα 18 διαφορετικοί σκόρερ, με το όνομα του Μάρκος Αντόνιο να προστίθεται τελευταίο στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν σκοράρει έστω ένα γκολ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγυρίζει μαζί με τον Μάρκος Αντόνιο

Με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να είναι… on fire και να ηγείται της «ασπρόμαυρης» επιθετικής γραμμής με απολογισμό 17 γκολ+ασίστ (7 γκολ, 10 ασίστ) ο ΠΑΟΚ έχει δώδεκα «διπλούς» παίκτες μέχρι τώρα στη σεζόν και 18 διαφορετικούς σκόρερ.

Το γεγονός πως στα μισά της σεζόν ο ΠΑΟΚ έφτασε να έχει διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών, που έχουν τουλάχιστον από ένα γκολ και μια ασίστ -σε όλες τις διοργανώσεις- έρχεται να επιβεβαιώσει τον επιθετικό πλουραλισμό, που επιδεικνύουν φέτος οι «ασπρόμαυροι».

ΠΑΙΚΤΗΣΓΚΟΛΑΣΙΣΤΓΚΟΛ+ΑΣΙΣΤ
Κίριλ Ντεσπόντοφ71017
Αντρίγια Ζίβκοβιτς1314
Μπράντον Τόμας8513
Γιάννης Κωνσταντέλιας7411
Τάισον3811
Τόμας Μουργκ8210
Στέφαν Σβαμπ437
Αλι Σαμάτα325
Μπάμπα Ράχμαν134
Γιόαν Σάστρε123
Χάρης Τσιγγάρας112
Στέφανος Τζίμας112

Το... πρώτο βήμα για να μπουν στην παραπάνω λίστα έχουν κάνει οι Οζντόεφ (6 γκολ), Κουλιεράκης (3 γκολ), Ράφα Σοάρες (2 γκολ), Βιεϊρίνια (1 γκολ), Κεντζιόρα (1 γκολ), Μάρκος Αντόνιο (1 γκολ) που ψάχνουν ασίστ, όπως και οι Εκόνγκ και Μεϊτέ, που έχουν ασίστ και ψάχνουν το γκολ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα