Ολυμπιακός: Ο Ματεουζίνιο της Φλαμένγκο απέρριψε πρόταση πέντε εκατ. ευρώ γιατί έχει ως πρότυπο τον Ροντινέι (vid)

ελλαδα

bet365

Η Μπραγαντίνο έκανε πρόταση ύψους πέντε εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο για τον Ματεουζίνιο αλλά η εξέλιξη του Ροντινέι και η παρουσία του στον Ολυμπιακό, έκανε τον 23χρονο μπακ να αρνηθεί την προσφορά.

Μία ιδιαίτερη ιστορία και με πρωταγωνιστή τον Ροντινέι έφεραν στο... φως οι Βραζιλιάνοι καθώς αναφέρθηκε στον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού με αφορμή την απόρριψη του Ματεουζίνιο στο να συνεχίσει στη Μπραγαντίνο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Φλαμένγκο είχε δεχθεί πρόταση ύψους πέντε εκατ. ευρώ για να δώσει τον 23χρονο ακραίο μπακ Ματεουζίνιο, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Ροντινέι όταν έφυγε πέρσι με προορισμό την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Ο τρόπος που εξελίχθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του σε ευρωπαϊκή ομάδα αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών στους Πειραιώτες, αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα στο οποίο θέλει να βαδίσει ο συμπατριώτης του.

Σύμφωνα με το «ge», ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί κρούση για ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο από την Μπραγαντίνο και παράλληλα, η μεταγραφή του να φτάσει τα πέντε εκατ. ευρώ, ώστε να γεμίσει και τα ταμεία της Φλαμένγκο.

Παρότι υπήρχαν οι βάσεις για να γίνει η μεταγραφή, ο ίδιος ο παίκτης αποφάσισε να «παγώσει» τη συμφωνία καθώς έχει ως πρότυπό του τον Ροντινέι, θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματά του. Ο Βραζιλιάνος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του στην Λοντρίνα και βρίσκεται στη Φλαμένγκο από το 2019, όπου μετράει 147 συμμετοχές μέχρι σήμερα με 4γκολ και 20 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα