Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά «απάντησε» για το μέλλον του σε story

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά «απάντησε» για το μέλλον του σε story

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Η υπόθεση με τις «δηλώσεις» του Μαντί Καμαρά φαίνεται πως έκλεισε μετά το story του ίδιου όπου πήρε ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (04/01) υπήρξε μία έντονη κινητικότητα γύρω από κάποιες «δηλώσεις» του Μαντί Καμαρά στην Αφρική όπου αναφερόταν μεταξύ άλλων στο μέλλον του στον Ολυμπιακό και στο γεγονός ότι δεν ήθελε να παραμείνει.

Το κείμενο κατέβηκε λίγες ώρες μετά, ο ελληνικός σύλλογος πήρε θέση και ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής ποτέ δεν έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις και το... φινάλε στην υπόθεση ήρθε από τον διεθνή χαφ.

Ο μέσος του Ολυμπιακού ανέβασε story στα social media όπου φαίνεται ο ίδιος να φιλάει το σήμα των Πειραιωτών και να γράφει «Συγκεντρωμένος για το δεύτερο μισό της σεζόν», κλείνοντας κάπως έτσι τα όποια σενάρια περί αποχώρησής του στη χειμερινή μεταγραφική αγορά.

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα