Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Χουάνκαρ, ξανά ατομικό ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Χουάνκαρ, ξανά ατομικό ο Σένκεφελντ

Newsroom
Χουάνκαρ

bet365

Ο Χουάνκαρ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Σένκεφελντ.

Ευχάριστα νέα για τον Φατίχ Τερίμ εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο Χουάνκαρ ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση.

Αντιθέτως, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Σένκεφελντ με τη συμμετοχή του κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου να κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε ο Χουάνκαρ, ο οποίος ανάρρωσε. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ και θεραπεία οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα