ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Αραούχο!

Newsroom
...

bet365

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Αραούχο, με τον Αργεντίνο να ολοκληρώνει το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Σημαντική εξέλιξη για την ΑΕΚ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Ο Σέρχιο Αραούχο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της Ένωσης, ολοκληρώνοντας χωρίς κανένα πρόβλημα το πρόγραμμα!

Ο «Τσίνο» είχε ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και αφού πήρε το «οκ» των γιατρών, κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, μπαίνοντας έτσι και πάλι στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Αλμέιδα θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον αρχηγό της ομάδας, με τον Αραούχο να τίθεται στη διάθεση του Πελάδο. Τελευταία συμμετοχή του Αργεντίνου ήταν κόντρα στην Μπράιτον στις 30/11 στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο «Τσίνο» αποφάσισε σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και να επανέλθει πλήρως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα