Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Μιλίτσεβιτς

Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Μιλίτσεβιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Μιλίτσεβιτς

bet365

Η Κηφισιά επισημοποίησε την τρίτη της χειμερινή μεταγραφική προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βόσνιου αριστερού μπακ, Ιβάν Μιλίτσεβιτς.

Με... συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε η Κηφισιά τις τρεις βασικές της μεταγραφικές προτεραιότητες. Μετά την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη για τη γραμμή κρούσης και του Φακούντο Σολόα για το κέντρο η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την προσθήκη του Ιβάν Μιλίσεβιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας, μια μέρα μετά την επισημοποίηση από την πλευρά της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στην οποία άνηκε ο ποδοσφαιριστής.

Οι Κροάτες είχαν βγάλει πως ο Βόσνιος μπακ θα μετακόμιζε στην Ελλάδα, όμως... μπέρδεψαν τις ομάδες που ανέβηκαν και έγραψαν πως θα ερχόταν για τον Πανσερραϊκό, όμως η αλήθεια ήταν πως αυτή που τον είχε κλείσει ήταν η Κηφισιά.

Ο 25χρονος ακραίος οπισθοφύλακας στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε 14 εμφανίσεις και τρεις ασίστ στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας. Μεταξύ άλλων έχει παίξει στο παρελθόν στις Ζελέζνιτσαρ, Σιρόκι της Βοσνίας, ενώ με την ομάδα του Ζάγκρεμπ μέτρησε 14 ασίστ και 2 γκολ σε 83 εμφανίσεις του.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Ιβάν Μιλίτσεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Γεννημένος στο Σπλιτ της Κροατίας στις 16 Ιουλίου 1998, ο Ιβάν Μιλίτσεβιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Σιρόκι Μπρίγιεγκ της Βοσνίας.

Τον χειμώνα του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ντουγκοπόλιε της Κροατίας, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους πήρε μεταγραφή για τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ακολούθως αγωνίστηκε, ως δανεικός, σε Βαράζντιν, Ντουμπράβα και Ζελέζνιτσαρ.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, με την οποία είχε 82 συμμετοχές με 2 γκολ και 14 ασίστ.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Ιβάν Μιλίτσεβιτς έχει υπάρξει διεθνής με την Κ19 και την Κ21 της Βοσνίας, ενώ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Βοσνίας με την Σιρόκι Μπρίγιεγκ (2017) και το Πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία της Κροατίας με την Βαράζντιν (2019).

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

@Photo credits: Kifisia FC / ΠΑΕ Κηφισιά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα