Άρης: Μέσα Ροζ, Φετφαζίδης, Μάνου Γκαρθία και εκτός αποστολής Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ και Μενέντες!

Άρης: Μέσα Ροζ, Φετφαζίδης, Μάνου Γκαρθία και εκτός αποστολής Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ και Μενέντες!

Ο Άρης

bet365

Γιάννης Φετφατζίδης και Λίντσεϊ Ροζ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι (7/1, 19:30) με τον ΠΑΟΚ εν αντιθέσει με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Λούκας Ρουπ και Τζόναταν Μενέντες!

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να προτίθεται να συμπεριλάβει στην αποστολή του Άρη – για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – τους Λίντσεϊ Ροζ, Γιάννη Φετφατζίδη καθώς αμφότεροι θα είναι στον πάγκο της ομάδας και αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα θα αποφασιστεί αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ειδικά η παρουσία του πρώτου θεωρούταν δεδομένη λόγω της έλλειψης λύσεων στο κέντρο της άμυνας. Η απόφαση για τον «Φέτφα» πάρθηκε βάσει της κατάστασης που έδειξε ότι βρίσκεται μέσα από τη συμμετοχή του στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Μάνου Γκαρθία. Ο Ισπανός είχε τραυματιστεί τον Γενάρη του 2023, υποβλήθηκε σε διαδοχικές επεμβάσεις στον χιαστό και καθώς ακολουθεί το ομαδικό πρόγραμμα εδώ και τουλάχιστον είκοσι μέρες σταδιακά θα επιχειρηθεί και η επάνοδός του στους αγώνες.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής τέθηκαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Λούκας Ρουπ και Τζόναταν Μενέντες. Ο πρώτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ο δεύτερος προέρχεται από τραυματισμό και βάσει της αγωνιστικής εικόνας του στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι φανερό ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ενώ ο αποκλεισμός του Μενέντες προκάλεσε έκπληξη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα