Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Με Ζέκα βασικό και τέσσερις ακόμη αλλαγές

Με Ζέκα βασικό και τέσσερις ακόμη αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΣ ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα μεταξύ άλλων τον Κάρλος Ζέκα, αλλά και τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Σε αρκετές αλλαγές προχώρησε ο Φατίχ Τερίμ στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Έχοντας πάντα στο μυαλό του το παιχνίδι της Τετάρτης (10/01-21:30) κόντρα στον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε πέντε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός έδωσε... γάντια βασικού στον Γιούρι Λοντίγκιν. Στο κέντρο της άμυνας παρέμειναν οι Αράο και Γεντβάι. Στο δεξί άκρο διατηρήθηκε ο Βαγιαννίδης ενώ στο αριστερό πήρε θέση ο Χουάνκαρ, που επανήλθε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Στην τριάδα του κέντρου την θέση του τιμωρημένου Ρούμπεν Πέρεθ πήρε ο Κάρλος Ζέκα έχοντας μπροστά του τον Άνταμ Τσέριν και τον Τόνι Βιλένα.

Στα δύο άκρα της επίθεσης τώρα ο Μαντσίνι διατήρησε την θέση του ενώ ο Τζούρισιτς πήρε εκείνη του Αϊτόρ. Στην κορυφή έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν - Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ - Ζέκα, Τσέριν, Βιλένα - Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα