Ολυμπιακός: Ταξιδεύει για Ιαπωνία ο Σολμπάκεν, οι λεπτομέρειες από την πρόωρη διακοπή του δανεισμού του

ελλαδα

bet365

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται ο Όλα Σολμπάκεν, καθώς η Ρόμα έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ιαπωνική Ουράβα και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται καθ' οδόν για τη χώρα των «σαμουράι».

Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Όλα Σολμπάκεν, καθώς ο Νορβηγός εξτρέμ έμεινε εκτός πλάνων από τις αρχές Νοεμβρίου και αποφασίστηκε να «σπάσει» ο μονοετής δανεισμός του από τη Ρόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία και δημοσίευμα του «Il Tempo», η απόφαση να επιστρέψει νωρίτερα στον ιταλικό σύλλογο, θα κοστίσει στους «ερυθρολεύκους» το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ, την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με την Ουράβα της Ιαπωνίας.

Ο κάτοχος του ασιατικού Champions League έχει δώσει τα χέρια τόσο με την πλευρά του διεθνή εξτρέμ όσο και με τη Ρόμα για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή (07/01) να βρίσκεται στη χώρα των «σαμουράι» προκείμενου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Να θυμίσουμε πως ο 11 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής μέτρησε οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα