Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Ο Σιντιμπέ της ΑΕΚ

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν επέλεξε τελικά τον Πήλιο, αλλά τον Σιντιμπέ στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στον άξονα ο Πινέδα, βασικός στη δεξιά πλευρά ο Άμραμπατ.

Με τον Σιντμπέ αντί του Πήλιου στο αριστερό άκρο της άμυνας παρατάσσεται η ΑΕΚ στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα από εκεί και πέρα έκανε τις αναμενόμενες επιλογές, με τον Στάνκοβιτς στην εστία, τον Ρότα στα δεξιά της άμυνας και τους Κάλενς και Βίντα στους στόπερ.

Ο Πινέδα ξεκινάει στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Σιμάνσκι, αριστερά είναι ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά ο Άμραμπατ και πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία ο Τσούμπερ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Πήλιος, Μήτογλου, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πόνσε, Ελίασον, Φερνάντες και Πισάρο.

Εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Μάνταλος λόγω αδιαθεσίας, ενώ στην 20αδα δεν μπήκε ο Αραούχο, ο οποίος την Παρασκευή επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα