«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Μαρχέφκα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Μαρχέφκα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
ελλαδα

bet365

Οι αποφάσεις του Μπόρις Μαρχέφκα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, έχουν φέρει την οργή των «ερυθρολεύκων».

Η διαφορά από την κορυφή άνοιξε στο -8 για τον Ολυμπιακό μετά την εντός έδρας ήττας από την ΑΕΚ (1-2) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, ωστόσο στις τάξεις των Πειραιωτών είναι έξαλλοι με τις αποφάσεις του Σλοβάκου διαιτητή Μπόρις Μαρχέφκα.

Αυτό φάνηκε μέσα από τις δηλώσεις από παράγοντες, παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, με αποκορύφωμα το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες «φωνάζουν» για το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 68ο λεπτό, όταν ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ για χέρι. Μάλιστα, ο Έλληνας εξτρέμ δήλωσε μετά το ματς, ότι ο ρέφερι είχε σφυρίξει πριν καν μπει στο γκολ.

Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα του Κάλενς στον Φραν Ναβάρο μέσα στην περιοχή, όμως τόσο ο διαιτητής όσο και ο VAR έδειξαν ότι δεν υπήρχε παράβαση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα