Αστέρας Τρίπολης: Πέμπτος ξένος σε συμμετοχές στην Α' Εθνική ο Μουνάφο, ποιοι είναι μπροστά του

Πέμπτος ξένος σε συμμετοχές στην Α' Εθνική ο Μουνάφο, ποιον ξεπέρασε και ποιοι είναι μπροστά του

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο του Αστέρα Τρίπολης έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος σε συμμετοχές με 317, ξεπερνώντας τον Ντανιέλ Μπατίστα.

Ο Χουάν Μουνάφο συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 35χρονος Αργεντινός κεντρικός μέσος, που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου είναι και αρχηγός έφτασε τις 317 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεπερνώντας τον Ντανιέλ Μπατίστα.

Πλέον, ο Μουνάφο βάζει... πλώρη για την τέταρτη θέση και τον Ματίας Ιγκλέσιας, που έχει 332. Στην πρώτη τριάδα της σχετικής λίστας βρίσκονται οι Τόνι Σαβέβφσκι με 357, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 375 και Κριστόφ Βαζέχα με 390.

Ο 35χρονος Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009 για τον Πανθρακικό. Πήγε δανεικός στον Πλατανιά τη σεζόν 2010-2011 και το καλοκαίρι του 2013 έφυγε και πήγε στον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί έμεινε δύο χρόνια μέχρι που πήγε ξανά στον Πλατανιά. Παρέμεινε εκεί για δύο έτη και γύρισε ξανά στην Τρίπολη και τον Αστέρα το καλοκαίρι του 2017, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Φέτος, ο Χουάν Μουνάφο έχει πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές, σκοράροντας ένα γκολ στα 1.425 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα