ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Προς Ολυμπιακό Β' ο Νίκος Λώλης, προς Γιούχτα ο Τσίρης

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Προς Ολυμπιακό Β' ο Νίκος Λώλης, προς Γιούχτα ο Τσίρης

bet365

Οι Νίκος Λώλης και Άγγελος Τσίρης θα είναι οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αλέξανδρος Λώλης άνοιξε τον «χορό» των αποχωρήσεων για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού πήγε δανεικός στον Γιούχτα και τώρα θα ακολουθήσουν παρόμοιο δρόμο δύο ακόμη παίκτες της ομάδας.

Ο 18χρονος Νίκος Λώλης, που δεν έδωσε το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Β'. Πρόκειται για κεντρικό μέσο, που φέτος έχει πραγματοποιήσει εννιά συμμετοχές με την Κ19 των Ηπειρωτών σκοράροντας και δύο γκολ.

Ο 19χρονος Άγγελος Τσίρης από την άλλη είναι πιθανό να ακολουθήσει τον Αλέξανδρο Λώλη στον Γιούχτα, αφού υπάρχουν συζητήσεις για την παραχώρησή του εκεί με την μορφή δανεισμού. Φέτος, ο νεαρός κεντρικός μέσος έχει πραγματοποιήσει δέκα συμμετοχές με την Κ19 του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα