Κούγιας: «Ήμουν Παναθηναϊκός, εκεί τελείωσαν οι σχέσεις μας με το ''τριφύλλι''»

Κούγιας: «Ήμουν Παναθηναϊκός, εκεί τελείωσαν οι σχέσεις μας με το ''τριφύλλι''»

Newsroom
Κούγιας: «Ήμουν Παναθηναϊκός, αλλά

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου πως κάποτε υπήρξε φίλος του Παναθηναϊκού.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας ανέφερε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, που έγινε με σκοπό να διασαφηνίσει τις επόμενες ενέργειες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πως υπήρξε φίλος του Παναθηναϊκού, όμως μετά από κάποια συγκεκριμένα γεγονότα τελείωσαν οι σχέσεις του με τον σύλλογο των Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια αναβολή παλαιότερου ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιωνίων», όταν ο ίδιος ήταν δικηγόρος των τριών ξένων παικτών του Ολυμπιακού και για την οποία εκείνος έκανε πρόταση μομφής ως αναπληρωτής πρόεδρος του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για το θέμα αυτό:

«Βεβαίως είμαι Παναθηναϊκός. Βεβαίως, μέχρι που ο Λιάνης ο πρώην υφυπουργός είπε στον Πέτρο Θεοδωρίδη: "Θες κάποιον που να ξέρει ποδόσφαιρο; Που να ξέρει πολλά;". Έως τότε φτιάξαμε αυτόν τον Ηρακλή που θαύμαζε όλη η Ελλάδα. Οταν ο Κούγιας αναλαμβάνει μια σχέση δε σκέφτεται αν είναι Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ ή Ολυμπιακός. Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό σταμάτησε όταν κάποτε ο Δέδες προσπάθησε να αναβάλει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που θα έκρινε το πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος τις εκλογές. Τότε ο Ολυμπιακός είχε Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο και Σάβιτσεφ. Των οποίων εγώ ήμουν δικηγόρος. Έκανα πρόταση μομφής τότε ως αναπληρωτής πρόεδρος του Ηρακλή.

 

Ο αείμνηστος Δέδες ήταν υποχείριο του Παναθηναϊκού. Εκείνη την ημέρα που ήταν το παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη δε θα έπαιζαν οι ξένοι του Παναθηναϊκού και θα έπαιζαν του Ολυμπιακού. Και την άλλαξε την ημερομηνία. Και δεν έπαιξαν οι ξένοι του Ολυμπιακού. Γι' αυτό έκανα πρόταση μομφής. Με πήρε ο Θεοδωρίδης σε λίγη ώρα και μου είπε «τι έκανες, θα μας καταστρέψει ο Βαρδινογιάννης». Εκεί τελείωσαν οι σχέσεις μου με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα