ΠΑΟΚ: Ο Μάρκος Αντόνιο μπορεί να του δώσει το κάτι διαφορετικό

ΠΑΟΚ: Ο Μάρκος Αντόνιο μπορεί να του δώσει το κάτι διαφορετικό

Ο Μάρκος Αντόνιο πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Εκτός από τα… όργια του Γιάννη Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ κρατάει και την εμφάνιση του Μάρκος Αντόνιο από την εύκολη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

O Μάρκος Αντόνιο, έχοντας ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του, αρχίζει να ανεβάζει το χρόνο συμμετοχής του και να γίνεται ακόμη περισσότερο πιο επιδραστικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ακόμα και παίζοντας ως επιτελικός μέσος.

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» σ’ ένα διαφορετικό ρόλο που του έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη νίκη του «Δικεφάλου» επί του Βόλου με 2-0 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Μπορώ να αγωνιστώ τόσο ως οκτάρι όσο και ως δεκάρι. Έχω αυτοπεποίθηση και μπορώ να ανταποκριθώ σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής να αγωνιστώ. Ήθελα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου παιχνίδι ως βασικός. Με ικανοποιεί το γεγονός πως είμαι διαθέσιμος για να βοηθώ την ομάδα», υποστήριξε ο 23χρονος μέσος, που όπως παραδέχθηκε,«μέρα με την μέρα αισθάνομαι όλο και καλύτερα στον ΠΑΟΚ».

Ο Μάρκος Αντόνιο πέρασε σχεδόν τρεις μήνες στα «πιτς» κουβαλώντας στη Θεσσαλονίκη μια βαριά θλάση 3ου βαθμού από τις τελευταίες του ημέρες στη Λάτσιο και προτού παραχωρηθεί ως δανεικός στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» το γνώριζαν όταν τον υπέγραφαν, αλλά δεν περίμεναν το διάστημα της αποθεραπείας του να κρατήσει τόσο πολύ, ενώ ο Βραζιλιάνος στάθηκε διπλά άτυχος, καθώς έπεσε πάνω στο φορμάρισμα των υπολοίπων χαφ του «Δικεφάλου» και ήταν πολύ δύσκολο να βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε υπομονετικά τον Μάρκος Αντόνιο, βλέποντας στις προπονήσεις ότι μπορεί να του δώσει διαφορετικά πράγματα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής.

«Ως δεκάρι μπορεί να μας δώσει κάτι διαφορετικό σε δύσκολες στιγμές και σε σημαντικά ματς. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, είναι γρήγορος, είναι έξυπνος, είναι πολύ υπεύθυνος στα τρεξίματα και στο πρέσινγκ, διαβάζει το παιχνίδι καλά και έχει καλές επιστροφές. Άρα είναι μια επιλογή και βήμα-βήμα θα δούμε αφού είναι μια μακρά περίοδος με πολλά παιχνίδια», υποστήριξε ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Βόλο, προσθέτοντας:

«Δυστυχώς και γι’ αυτόν και για την ομάδα υπήρχε αυτή η μακρά και δύσκολη περίοδο του τραυματισμού που… τιμώρησε και αυτόν αλλά και την ομάδα καθώς στερήθηκε έναν παίκτη με τη δική του ποιότητα και τα δικά του χαρακτηριστικά. Οι άλλοι παίκτες κέρδιζαν εκείνο το διάστημα ρυθμό και αυτοπεποίθηση με τις συνεχόμενες νίκες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Πάλεψε για να επιστρέψει, έδωσε τον δικό του αγώνα. Έδινε τα πάντα για να επιστρέψει αλλά ήταν δύσκολο να βγει κάποιος άλλος και να μπει αυτός στη θέση τους».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα