Ιωαννίδης: Η Ελένη Βουλγαράκη ευχήθηκε στον παίκτη του «τριφυλλιού» για τα γενέθλιά του

Ιωαννίδης: Η Ελένη Βουλγαράκη ευχήθηκε στον παίκτη του «τριφυλλιού» για τα γενέθλιά του

Newsroom
Η Ελένη Βουλγαράκη ευχήθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη για τα γενέθλιά του

bet365

Η Ελένη Βουλγαράκη έστειλε τις δικές της ευχές στον Φώτη Ιωαννίδη για τα γενέθλιά του κάνοντας repost ένα story με την τούρτα του στο instagram.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε την Τετάρτη τα γενέθλιά του, τα οποία μάλιστα γιόρτασε σκοράροντας απέναντι στον Ολυμπιακό στον αγώνα του Κυπέλλου στην Λεωφόρο. Όταν ο Έλληνας φορ επέστρεψε σπίτι του μετά το παιχνίδι, τον περίμεναν εκεί οι φίλοι του με μία τούρτα και του έκαναν έκπληξη, όπως φάνηκε από τα story που έκανε repost στο Instagram.

Ένα από τα άτομα που έσπευσαν να ευχηθούν χρόνια πολλά στον αθλητή του Παναθηναϊκού ήταν και η Ελένη Βουλγαράκη, με την οποία φημολογείται πως διατηρεί δεσμό αυτή την περίοδο, που έκανε repost κι εκείνη ένα από τα story αυτά από την έκπληξη κι έγραψε «Happy Birthday Φώτη». Από τα βίντεο που ανέβηκαν πάντως δεν φαίνεται αν είχε πάρει και η ίδια μέρος στην έκπληξη.

Το story που έκανε repost η Ελένη Βουλγαράκη:

βουλγαράκη ιωαννίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα