ΑΕΚ: Μεξικανικό σενάριο για επιστροφή του Πισάρο στην Τσίβας

ΑΕΚ: Μεξικανικό σενάριο για επιστροφή του Πισάρο στην Τσίβας

Newsroom
Ο Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ

bet365

Στο Μεξικό τονίζουν πως δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ροδόλφο Πισάρο να επέστρεφε στην Τσίβας από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ΑΕΚ.

Ο Ροδόλφο Πισάρο είχε καταφέρει να πανηγυρίσει τον τίτλο με την Τσίβας το 2017 με τον Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία. Στο Μεξικό έχει αναπτυχθεί μια φημολογία ότι ο Πισάρο θα μπορούσε να επιστρέψει στην Τσίβας από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να βρει τη φόρμα του με την ΑΕΚ.

«Ακόμα και με τον υποστηρικτή του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο, ο Ροδόλφο Πισάρο δεν έχει μπορέσει να απογειώσει την καριέρα του με την ΑΕΚ στην Ελλάδα και τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια πιθανότητα για την Τσίβας», υπογραμμίζει η ιστοσελίδα Chivas Pasion που ασχολείται στενά με το ρεπορτάζ της μεξικανικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα