«Η Γουέστ Χαμ εξετάζει Ιωαννίδη και Παυλίδη»

«Η Γουέστ Χαμ εξετάζει Ιωαννίδη και Παυλίδη»

Νίκος Αθανασίου
Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού

bet365

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Γουέστ Χαμ έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού και τον Βαγγέλη Παυλίδη της Άλκμααρ.

Φώτης Ιωαννίδης και Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν και αρκετοί σύλλογοι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παρακολουθούν την εξέλιξή τους. Σύμφωνα μάλιστα με αγγλικό δημοσίευμα, η Γουέστ Χαμ έχει στην λίστα της τόσο τον επιθετικό του Παναθηναϊκού όσο και εκείνον της Άλκμααρ.

Η ιστοσελίδα «thewesthamway.com» αναφέρει τα εξής:

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα