Παρέμεινε εκτός ο Παμλίδης εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο Γιώργος Παμλίδης

bet365

Και την Παρασκευή δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Παμλίδης και η συμμετοχή του 30χρονου μεσοεπιθετικού στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μετά την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να απουσιάσει ο Γιώργος Παμλίδης που και την Παρασκευή δεν προπονήθηκε. Επίσης δεν προπονήθηκε ούτε ο Γκάρο, αλλά ουσιαστικά ο συγκεκριμένος δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι Ηπειρώτες αναφέρουν για την προπόνηση της Παρασκευής τα εξής: «Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση της Παρασκευής το πρόγραμμα είχε δίτερμα τακτικής, ενώ στο τέλος η ομάδα δούλεψε στις στατικές φάσεις.

Εκτός οι Παμλίδης και Γκάρο. Επόμενη προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου με την οποία και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα