Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε καλό δρόμο η μεταγραφή του Βίτορ Ούγκο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε καλό δρόμο η μεταγραφή του Βίτορ Ούγκο

Ουγκό

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Βίτορ Ούγκο και την Μπαΐα, με τις διαπραγματεύσεις όλων των εμπλεκομένων πλευρών να δείχνουν καλές πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν σταματούν εκεί, αφού θέλουν να ολοκληρώσουν και την απόκτηση ενός δεύτερου κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος για τον Βίτορ Ούγκο, ο οποίος αποτελούσε εξ' αρχής τον μεγάλο στόχο του «τριφυλλιού» για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας, το όνομα του οποίου αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το Gazzetta.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον ποδοσφαιριστή, που θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη, όσο και με την Μπαΐα, που δείχνει ανοιχτή στην πώληση του παίκτη της.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε πέρυσι στην Βραζιλία, εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος, το οποίο πλέον δεν υφίσταται και επιθυμεί διακαώς να γυρίσει στην Ευρώπη, όπου είχε πολύ καλή παρουσία τόσο με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ όσο με κείνη της Φιορεντίνα.

Ο Βίτορ Ούγκο βρίσκεται στην Ευρώπη και κάνει προετοιμασία με την Μπαΐα και οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι αρκετές κρίσιμες για την κατάληξη του deal. Το δεδομένο είναι πως αυτός αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού, αφού οι άνθρωποι του αθηναϊκού κλαμπ θεωρούν πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αναβαθμίσει ποιοτικά το κέντρο της άμυνάς του τόσο τώρα όσο και στο εγγύς μέλλον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα