ΑΕΚ για Μπρινιόλι: «Απολύτως αβάσιμα και ύποπτα τα σενάρια»

Newsroom
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού

bet365

Ξεκάθαρη τοποθέτηση της ΑΕΚ στα σενάρια που τη συνδέουν με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με την Ένωση να κάνει σαφές ότι όσα αναφέρονται είναι αβάσιμα και ύποπτα.

Τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στα social media και όχι μόνο περί συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι του Παναθηναϊκού, καθώς το συμβόλαιο του Ιταλού γκολκίπερ λήγει το καλοκαίρι με τις πιθανότητες παραμονής του εκεί να είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ, από την ΑΕΚ μόνο σαν αστείο άκουγαν αυτά που διέρρεαν με σκοπό από ερυθρόλευκης απόχρωσης Μέσα ότι υπάρχει συμφωνία για τον Μπρινιόλι!

Μάλιστα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ξεκαθάριζαν πως ότι ακούγεται δεν έχει καμία απολύτως βάση, χαρακτηρίζοντας τα σενάρια «ύποπτα», λόγω του timing στο οποίο ήρθαν στην επιφάνεια. Δηλαδή πριν ακριβώς από το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ τόνιζαν τα εξής: «Απόλυτα αβάσιμα όσα αναφέρονται για δήθεν συζητήσεις και συμφωνίες μας για την θέση του τερματοφύλακα. Αν δε λάβει κανείς υπόψη και την χρονική συγκυρία πιθανότατα είναι και ύποπτα. Να τελειώνει εδώ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα