ΟΦΗ: Κατέληξε στην περίπτωση του Μπρεσάν για το κέντρο της άμυνας

ΟΦΗ: Κατέληξε στην περίπτωση του Μπρεσάν για το κέντρο της άμυνας

ελλαδα

bet365

Ο Μπρεσάν είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για τη θέση του στόπερ, με τους Κρητικούς να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του για την επίτευξη της συμφωνίας.

Μετά την απόκτηση του Μπακού, ο ΟΦΗ δρομολογεί και την προσθήκη ενός στόπερ καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Ματέους Σιμονέτε Μπρεσανέλι ή αλλιώς Μπρεσάν.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από την κινέζικη Ναντόνγκ Ζιγιούν και είναι θετικός να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχοντας περάσει από Βραζιλία, Ουρουγουάη, ΗΠΑ και Κίνα.

Συγκεκριμένα έχει φορέσει τις φανέλες των Γκρέμιο, Φλαμένγκο, Ντάλας, Πενιαρόλ και Αβάι μέχρι την περιπέτεια στο κινέζικο πρωτάθλημα όπου έπαιξε από τον Μάρτιο του 2023 και μέτρησε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Άξιο αναφοράς είναι πως στην Ντάλας, όπου έμεινε για τρία χρόνια, ο Μπρεσάν είχε 63 συμμετοχές, δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ είχε πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του deal, ο Βραζιλιάνος αναμένεται άμεσα στο Ηράκλειο και το συμβόλαιο του θα είναι με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα