Παναθηναϊκός: Εκτός Τσέριν, Γερεμέγεφ και Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Εκτός Τσέριν, Γερεμέγεφ και Μπρινιόλι

Newsroom
yeremegief_eurokinis

bet365

Οι Τσέριν, Γερεμέγεφ προστέθηκαν στη λίστα με τους απόντες του Φατίχ Τερίμ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού έμεινε και ο Μπρινιόλι. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο 22χρονος γκολκίπερ Μαργκόνο από τις ΗΠΑ.

Mε αρκετές απουσίες θα παίξει αύριο (14/1) ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς στους από καιρό «γνωστούς» απόντες Παλάσιος, Τζούρισιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, προστέθηκαν και οι Τσέριν, Γερεμέγεφ. Ο μεν πρώτος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο, ο δε δεύτερος επειδή επίσης δεν είναι 100% έτοιμος.

Εκτός αποστολής βρίσκεται και ο πορτιέρε Μπρινιόλι και σε αυτή συμπεριλήφθκαν, εκτός από τον Λοντίγκιν, ο νεαροί γκολκίπερ Ξενόπουλος, Μαργκόνο (σ.σ. 22χρονος, από ΗΠΑ, προβιβάστηκε από τη Β' ομάδα).

Πιο την απαρτίζουν οι εξής: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.
..

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα