Ολυμπιακός: Νέα προσπάθεια για τον Γκαστόν Ερνάντες

Ολυμπιακός: Νέα προσπάθεια για τον Γκαστόν Ερνάντες

Newsroom
gaston_hernandez_san_lorenzo

bet365

Ξανά στο προσκήνιο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πολλές πιθανότητες για να προχωρήσουν την υπόθεση του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού.

Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού και πάλι ο Γκαστόν Ερνάντες! Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός της Σαν Λορέντσο απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ωστόσο η στάση της ομάδας του δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να προχωρήσουν την υπόθεση. Οι Πειραιώτες ωστόσο έχουν στρέψει και πάλι τα «ραντάρ» τους στην περίπτωση του, καθώς αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο 26χρονος έχει συμβόλαιο που εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2024 και από τη στιγμή που η Σαν Λορέντσο δεν κατάφερε να τον «δέσει», φαντάζει δύσκολο να τον κρατήσει και να τον χάσει χωρίς κέρδος. Ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα να κλείσει το κενό στο κέντρο της άμυνας, με τον Γκαστόν Ερνάντες να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων».

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι τα δεδομένα αυτή τη φορά είναι εντελώς διαφορετικά και ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση. Με τη φανέλα της Σαν Λορέντσο ο Ερνάντες έχει αγωνιστεί 73 φορές, έχοντας πετύχει και τρία γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα