Κούγιας: «Αλητεία τέλος, κρατούμενοι οι διαιτητές» (vid)

Ο Κούγιας

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη δήλωσή του στη COSMOTE TV, στάθηκε στη διαιτησία του Μανούχου και στην κίνηση που έκανε η ομάδα για μηνύσεις!

Ο Αλέξης Κούγιας ως αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στις τοποθετήσεις του στη COSMOTE TV, είπε μετά τη διαιτησία του Μανούχου στο ματς με την Κηφισιά: «Είναι αδιανόητο να διαιτητεύει αυτός που με εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλο που πέρυσι μέτραγε τα δοκάρια με μεζούρες λες και ήταν ράφτρα, που έψαχνε χιλιοστά για να αλλοιώσει το Πρωτάθλημα. Και αυτός επιβραβεύεται με το να είναι στον πίνακα των διαιτητών.

Έχουμε πει με τον κ. Μαρινάκη ότι όποιος προσπαθεί να αλλοιώσει αγώνα... Αυτό που έκανε σήμερα ο Μανούχος ήταν απόπειρα. Η ομάδα ήδη δήλωσε προς στον αστυνομικό διευθυντή πώς οι διαιτητές δεν πρέπει να φύγουν. Είναι κρατούμενοι. Ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορικά μήνυση.

Αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο. Είναι ανύπαρκτη η πρώτη κάρτα στον Ρέτσο και δεν υπάρχει καμία εκ των δύο. Εμείς θα παίξουμε το Πρωτάθλημα. Έχουμε 47 Πρωταθλήματα. Θέλουμε και το 48ο. Θέλει να πάρει και 48 αλλά εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες. Κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Κάθε μέρα το τονίζω. Εκτελούνται εγκληματίες από άλλους εγκληματίες. Δεν θα πω περισσότερα αλλά να ξέρετε παρακολουθούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε με τίποτα. Αλητεία τέλος. Τέλος».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα