ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πανό με στίχους ΛΕΞ στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη

Βασίλης Μπαλατσός
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πανό με στίχους ΛΕΞ στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη

bet365

Οι φίλοι της ΑΕΚ έβαλαν δυο πανό στην OPAP Arena για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή, με το ένα να έχει στίχους του δημοφιλούς ράπερ ΛΕΞ.

Μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να λείπει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, όμως οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας θέλησαν να τιμήσουν με τον τρόπο τους τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη. Οι φίλοι του Δικεφάλου έβαλαν στις εξέδρες του γηπέδου δυο πανό για τον αδικοχαμένο συνοπαδό του.

Το ένα που είναι κρεμασμένο στη θύρα της Original αναφέρει «Ο πόνος που δεν γίνεται δάκρυ, γίνεται μίσος και οργή. Το αίμα του Μιχάλη δεν θα ξεχαστεί» και το άλλο που βρίσκεται στο απέναντι πέταλο γράφει «Για αυτούς που φύγαν νωρίς και οι γειτονιές 'τρέμαν στο διάβα τους... Μιχάλης Κατσούρης Αθάνατος». Πρόκειται για στίχους από το τραγούδι «Air Max» του δημοφιλούς ράπερ ΛΕΞ.

ΑΕΚ

ΑΕΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα