Τερίμ: «Ποτέ δεν χαίρομαι σε αγώνα που δεν έχω κερδίσει» (vid)

Newsroom
Ο Φατίχ Τερίμ

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ ανέφερε πως η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει το ντέρμπι και επισήμανε πως ποτέ του δεν χαίρεται όταν δεν κερδίζει.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, κατάφερε να κάνει το 1-2, αλλά δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Φατίχ Τερίμ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά εκτός έδρας. Βρήκαμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ. Λόγω τραυματισμών αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σύστημά μας. Δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις και νομίζω πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Για το αν χαίρεται για την ισοπαλία στο ντέρμπι: «Δεν πρόκειται ποτέ να χαρώ σε έναν αγώνα που δεν έχω κερδίσει. Βέβαια ένα παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΚ έστω και χωρίς κόσμο είναι δύσκολος. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, την τελευταία στιγμή οπότε δεν είμαι χαρούμενος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα