Βέρμπιτς: «Μου έγινε πέναλτι, ήμασταν καλύτεροι» (vid)

Βέρμπιτς: «Μου έγινε πέναλτι, ήμασταν καλύτεροι» (vid)

Newsroom
verbic_eurokinisi.

bet365

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος της ΑΕΚ και παράλληλα τόνισε πως έπρεπε να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του από τον Ορμπελίν Πινέδα.

Τόσο για την εικόνα του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός που δεν ανέδειξε νικητή (2-2), όσο και για τη φάση που «πρωταγωνίστησε» με τον Ορμπερλίν Πινέδα και οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του (με το σκορ στα επίπεδα του 1-1), μίλησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην Cosmote TV.

Οπου ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός είπε πως υπήρξε παράβαση και έπρεπε να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών. «Στην Ελλάδα έτσι είναι τα ντέρμπι. Εχουν πίεση, ένταση και φωνές από τους πάγκους. Ετσι είναι το τίμημα για την πρώτη θέση. Αξίζαμε τη νίκη παίξαμε καλά, μπορούσαμε όμως και να χάσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε κρατάμε τον βαθμό», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Οταν πήρα τη μπάλα έκανα την ντρίπλα και ένιωσα τον Πινέδα να με χτυπάει. Ο διαιτητής έπρεπε να το δει και να το δώσει. Δεν είμαι διαιτητής, πιστεύω έπρεπε να το δει για εμένα ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω ακριβώς πότε πάνε και πότε όχι, για μένα ήταν καθαρό πέναλτι».

Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για τον Φατίχ Τερίμ.«Είδατε σήμερα πως θέλαμε τη νίκη. Για 90' είχαμε ένταση, ξέραμε πως η ΑΕΚ παίζει έτσι, όμως από το 20ο μέχρι το 80ο λεπτό παίξαμε καλύτερα. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Μας δείχνει νέες ιδέες ο Τερίμ, προσπαθούμε να μάθουμε τι θέλει και να το δείξουμε στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα