Παναθηναϊκός: Πρώτη για τον Ακαϊντίν, έξι οι απόντες

Παναθηναϊκός: Πρώτη για τον Ακαϊντίν, έξι οι απόντες

Πρώτη για τον Ακαϊντίν, έξι οι απόντες

bet365

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινά ενώ ο Φατίχ Τερίμ είδε να αναγράφονται έξι ονόματα στο σημερινό του απουσιολόγιο.

Την πρώτη του προπόνηση φορώντας τα πράσινα έκανε ο Σαμέτ Ακαϊντίν, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε την Κυριακή (14/01) από τον Παναθηναϊκό. Ο Τούρκος στόπερ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες ενώ έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Σε αντίθεση με εκείνον υπήρξαν έξι παίκτες, που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στο ομαδικό πρόγραμμα. Ο Παλάσιος σταμάτησε τις θεραπείες και ξεκίνησε ατομικό ενώ ατομικό έκαναν και οι Τσέριν και Τζούρισιτς. Θεραπεία συνέχισαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Γερεμέγεφ και Μάγκνουσον.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα