Ολυμπιακός: «Δείξατε μεγάλα κότσια»: η ατάκα του Καρβαλιάλ στους παίκτες και η αποθέωση στον Ελ Αραμπί

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε μία φουλ συναισθηματική ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το 2-3 με την Κηφισιά με τον Ελ Αραμπί να είναι κεντρικό πρόσωπο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε το πόσο έξαλλος ήταν μετά τη διαιτησία του αγώνα στο Κηφισιά - Ολυμπιακός (2-3). Απ' όλα όσα συνέβησαν. Ο Καρβαλιάλ μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα είχε μία ομιλία γεμάτη πάθος και συναισθηματική φόρτιση προς τους παίκτες του.

«Στα χρόνια που έχω στο ποδόσφαιρο δεν έχω δει ποτέ κάτι ανάλογο σαν αυτό που συνέβη σε αυτόν τον αγώνα. Δείξατε μεγάλα κότσια και τρομερή προσωπικότητα σε αυτόν τον αγώνα. Σας αξίζουν πολλά μπράβο που παλέψατε μέχρι το τέλος και τα καταφέρατε. Έτσι πρέπει να είμαστε: όλοι μαζί και να μην τα παρατάμε», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Καρβαλιάλ. Μάλιστα χρησιμοποίησε και μία πιο δυνατή λέξη για τη λέξη κότσια για τον χαρακτήρα που έβγαλαν οι παίκτες του στο Κηφισιά - Ολυμπιακός.

Ένα κεντρικό πρόσωπο και ένας παίκτης που βίωσε μεγάλη αποθέωση είναι ο Ελ Αραμπί. Ο Γαλλομαροκινός έβαλε το νικητήριο τέρμα, κάτι που τον έκανε φοβερά σημαντικό σε μία ακόμα αναμέτρηση και έτσι εισέπραξε τα συγχαρητήρια και των ανθρώπων της ομάδας και του τεχνικού staff και βέβαια και των συμπαικτών του. Μην ξεχνάμε πώς ο Ελ Αραμπί είναι ένας εκ των αρχηγών των Πειραιωτών και ένας παίκτης με τεράστια προσφορά στον σύλλογο από κάθε άποψη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα