Ολυμπιακός: Άμεσα στην Αθήνα ο Κάρμο και οι λεπτομέρειες του deal σύμφωνα με τους Πορτογάλους (vid)

Ολυμπιακός: Άμεσα στην Αθήνα ο Κάρμο και οι λεπτομέρειες του deal σύμφωνα με τους Πορτογάλους (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Ντέιβιντ Κάρμο βρίσκεται... καθ' οδόν για τον Πειραιά καθώς φαίνεται ο Ολυμπιακός τα έχει βρει τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Πόρτο, με τους Πορτογάλους να βγάζουν στη δημοσιότητα και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Ντέιβιντ Κάρμο από την Πόρτο στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού καθώς στην Πορτογαλία μεταδίδουν πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.

Μάλιστα, η «O' Jogo» αναφέρει πως ο 24χρονος στόπερ αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα (με αργότερο μέχρι την Τετάρτη) προκειμένου να ενσωματωθεί στο σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ και έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του δανεισμού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το ενοίκιο που θα πληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι» ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού, η οψιόν αγοράς (μη υποχρεωτική) θα είναι στα 15 εκατ. ευρώ ενώ θα καλυφθεί και το συμβόλαιό του από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετράει φέτος 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο μετά από «θέματα συμπεριφοράς» έκανε προπονήσεις με τη Β' ομάδα των «δράκων».

Προΐόν των ακαδημιών της Μπράγκα, όπου «εκτοξεύθηκε» με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του πορτογαλικού συλλόγου (38 συμμετοχές, ένα γκολ), κάνοντας την Πόρτο, το καλοκαίρι του 2022, να βγάλει 20 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για την απόκτησή του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα