Σάρζα: Επίσημο το τέλος του Μανωλά

Σάρζα: Επίσημο το τέλος του Μανωλά

Ο Μανωλάς

bet365

Ο έμπειρος σέντερ μπακ της Σάρζα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τις τάξεις του συλλόγου με το όνομά του να έχει εμπλακεί ξανά σε μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό.

Τόσο η Σάρζα όσο και ο Κώστας Μανωλάς επισημοποίησαν το... διαζύγιό τους. Ο 32χρονος και έμπειρος στόπερ έκανε ανάρτηση με την οποία επισημαίνει πώς μετά από 1.5 χρόνο αποχωρεί από τη Σάρζα, έχοντας κερδίσει εκεί 4 τρόπαια. Το όνομα του Μανωλά έχει εμπλακεί ξανά σε μεταγραφικά σενάρια με τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό σε σχέση με αυτό (και ενώ δεδομένα υπάρχουν οι πολύ καλές σχέσεις των ανθρώπων της ομάδας με τον παίκτη εδώ και χρόνια).

Ο ίδιος ο Μανωλάς στην πολύ μεγάλη συνέντευξή του στο Gazzetta και τον Θάνο Σαρρή είχε πει για αυτό το ενδεχόμενο: «Ελλάδα πού; Μόνο για τον Ολυμπιακό θα γύριζα πάντα, αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο. Έφυγα και να ξαναγυρίσω; Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, αλλά είναι δύσκολο».

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα