Μπερνάρ: Πρώτη επαφή με την Ατλέτικο Μινέιρο με ορίζοντα επιστροφής το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Globo

Newsroom
bernar

bet365

Μπερνάρ και Ατλέτικο Μινέιρο είχαν την πρώτη τους επικοινωνία σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Φημολογία για ενδιαφέρον της Ταγέρες και για τον Παλάσιος.

«Σειρήνες» από τις πατρίδες τους για τον Μπερνάρ και τον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να ανανεωθεί, γεγονός που έχει... ανοίξει την όρεξη της Ατλέτικο Μινέιρο.

Η ομάδα από την οποία ξεκίνησε ο Βραζιλιάνος δεδομένα επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της ως ελεύθερο. Όπως μετέδωσε η Globo μάλιστα, ήδη έλαβε χώρα η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα με πρωτοβουλία του ίδιου του Μπερνάρ και του περιβάλλοντός του. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επανέναρξη της συνεργασίας του από τον Ιούλιο κι έπειτα. Ο Μπερνάρ είχε αγωνιστεί στη Μινέιρο τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, από το 2010 έως το 2013.

Φημολογία μάλιστα υπήρξε και για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, του οποίου το συμβόλαιο επίσης λήγει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με ένα tweet από την Αργεντινή, η Ταγέρες από την πατρίδα του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για να τον κάνει δικό της τον Ιούλιο. Όπως αναφέρεται, ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην Αργεντινή, όμως το εμπόδιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει την πρόθεση να τού προτείνει την ανανέωση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα