Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας έχει αυτό που λείπει από τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας έχει αυτό που λείπει από τους «πράσινους»

Ανδρέας Σουλάι
Μπακασέτας

bet365

Το πόδι «φαρμάκι» του Τάσου Μπακασέτα ήταν αυτό που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για το limit ut στην επιθετική του γραμμή.

Νέα δεδομένα φέρνει στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα η προσθήκη του Τάσου Μπακασέτα. Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Gazzeta, το «τριφύλλι» κατάφερε να κλείσει το μεγάλο deal για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντυθεί επίσημα στα «πράσινα» εντός της εβδομάδας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αυτομάτως ανεβάζει το επίπεδο των «πράσινων». Ο τρόπος με τον οποίο κινείται στον αγωνιστικό χώρο, η ποδοσφαιρική του ευφυΐα, η δημιουργικότητα του και ικανότητα να σκοράρει εκτός περιοχής, είναι στοιχεία του Τάσου Μπακασέτα με τα οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το «τριφύλλι».

Πόδι(α) φαρμάκι!

Τα δυνατά του πόδια ωστόσο, είναι αυτά που αναμένεται να δώσουν αυτό το... κάτι που έλειπε στους «πράσινους». Ο Μπακασέτας έχει την τρομερή ικανότητα να «εκτελεί» με... κεραυνούς που τους εξαπολύει εκτός της μεγάλης περιοχής. Το έκανε όσο ήταν εντός των ελληνικών συνόρων και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην Τουρκία. Τόσο με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, όσο και με αυτήν της Τράμπζονσπορ, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» ανέδειξε τις τρομερές ικανότητες που έχει εκτός της μεγάλης περιοχής.

Αυτό που κάνει τον Μπακασέτα ακόμα πιο απρόβλεπτο, είναι το γεγονός ότι παρότι το αριστερό είναι το «καλό» του πόδι, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει την ικανότητα να «πυροβολεί» εξίσου καλά και με το δεξί του. Από μόνο του το συγκεκριμένο στοιχείο του «Μπάκα» αποτελεί μεγάλο «όπλο» για τον ίδιο αλλά και για τον Παναθηναϊκό που προσθέτει στη φαρέτρα του έναν... ελεύθερο σκοπευτή.

Την πρώτη του σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, ο Τάσος Μπακασέτας κατάφερε να πετύχει 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τα τέσσερα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή! Μια τρομερή επίδοση η οποία αποδεικνύει ότι ο Έλληνας άσος έχει πόδι(α) φαρμάκι!

Τον Γενάρη του 2021, η Τράμπζονσπορ προχώρησε στην απόκτηση του, με τον «Μπάκα» να κερδίζει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την καριέρα του. Με την ομάδα της Τραπεζούντας ο Μπακασέτας κατάφερε να πετύχει πολλά γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια.

Παράλληλα μέσα σε αυτό το διάστημα που αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδος, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» έχει σκοράρει ουκ ολίγες φορές «πυροβολώντας» εκτός περιοχής, με τελευταίο «θύμα» του τη Γαλλία την οποία εκτέλεσε στην «OPAP Arena» με ένα τρομερό σουτ στην κίνηση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα