Παναθηναϊκός: Όταν ο Μπακασέτας «σέρβιρε» στον Ούγκο

Παναθηναϊκός: Όταν ο Μπακασέτας «σέρβιρε» στον Ούγκο

Newsroom
Μπάκα-Ούγκο

bet365

Οι Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο προβάρουν τα «πράσινα» και ετοιμάζονται να σμίξουν ξανά, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό μάλιστα να έχει «σερβίρει» γκολ στον Βραζιλιάνο στόπερ όταν αμφότεροι φορούσαν τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναθηναϊκό! Όπως διαβάσατε στο Gazzetta, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Τάσο Μπακασέτα και μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Έλληνας άσος αναμένεται να «πετάξει» για Ελλάδα ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι»!

Πέρα από τον «Μπάκα» ωστόσο, κάτοικος Αθήνας αναμένεται να γίνει και ο Βίτορ Ούγκο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει επίσης συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και εάν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων, τότε θα γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Τάσο Μπακασέτα, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα, παρότι κεντρικός αμυντικός, ο Ούγκο πρόκειται για ένα στόπερ που ξέρει να σκοράρει, έχοντας πετύχει σχεδόν 30 γκολ στην καριέρα του. Ένα από αυτά του το «σέρβιρε» ο Τάσος Μπακασέτας πριν από περίπου δύο χρόνια, σε έναν αγώνα για τους ομίλους του Europa League κόντρα στη Μονακό. Ο Έλληνας άσος είχε εκτελέσει το κόρνερ και ο Βραζιλιάνος στόπερ την είχε στείλει στα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας κερδίσει τους πάντες στον αέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα