Παναθηναϊκός: Η αποθέωση της αποστολής του «τριφυλλιού» (vid)

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση της αποστολής του «τριφυλλιού» (vid)

Τρέλα για την πρόκριση, η αποθέωση της αποστολής του Παναθηναϊκού (vid)

bet365

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σταμάτησε το πούλμαν της ομάδας στην επιστροφή του από το «Γ. Καραϊσκάκης» και αποθέωσαν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την μεγαλειώδη πρόκριση στην έδρα του Ολυμπιακού.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» μέσω της διαδικασίας των πέναλτι προκάλεσε ντελίριο στους φίλους του «τριφυλλιού», μία μικρή μερίδα από τους οποίους έσπευσε να συναντήσει το πούλμαν στην επιστροφή του από το γήπεδο των «ερυθρολεύκων» και να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο για την μεγάλη πρόκριση.

Περίπου 150 άτομα έστησαν... μπλόκο στο πούλμαν του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Κηφισιάς, άναψαν καπνογόνα και άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας, αλλά και διάφορα συνθήματά της. Τα μέλη της αποστολής ενθουσιάστηκαν με αυτά που είδαν, με κάποιους απ' αυτούς να ανεβάζουν και τα αντίστοιχα story, όπως ο Γουίλιαν Αράο.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι τις 12/02 δεν επιτρέπειται να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα της Superleague, μετά από απόφαση της κυβέρνησης, επομένως οι φίλαθλοι των «πρασίνων» δεν θα είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν εκεί την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα