Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνεται για την πολύ δύσκολη περίπτωση του Παλάσιος από τη Σαν Λορέντζο

Αστέρας Τρίπολης: Ψάχνεται για την πολύ δύσκολη περίπτωση του Παλάσιος από τη Σαν Λορέντζο

Παλάσιος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Αργεντινή, ο Αστέρας Τρίπολης, ψάχνεται για να κάνει δικό του τον Χουλιάν Παλάσιος από τη Σαν Λορέντζο, με τους κιτρινομπλέ ωστόσο να πρέπει να κάνουν ακόμα μια οικονομική υπέρβαση για να πετύχουν το deal. Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Ντιαρά.

Ο Λύρατζης δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Αστέρα αυτόν το Γενάρη. Οι Αρκάδες, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις πληροφορίες του Gazzetta από την Αργεντινή, ψάχνεται για ακόμα μια δύσκολη περίπτωση. Ο λόγος για τον Χουλιάν Παλάσιος της Σαν Λορέντζο, του οποίου τα οικονομικά δεδομένα, είναι... απαγορευτικά.

Η εν λόγω ομάδα απασχολεί τα ελληνικά ΜΜΕ με την υπόθεση του Γκαστόν Ερνάντες και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο όνομα από τη συγκεκριμένη ομάδα που απασχολεί σύλλογο από την Ελλάδα. Ο λόγος για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Χουλιάν Παλάσιος, ο οποίος είναι στα ραντάρ των ανθρώπων της ομάδας της Τρίπολης, όμως, όπως γνωρίζουμε τα οικονομικά δεδομένα για την επίτευξη της συμφωνίας είναι... απλησίαστα. Ο Αστέρας, όμως κι οι ιδιοκτήτες του κ.κ. Μπάκος-Καϋμενάκης, έχουν συνηθίσει σε υπερβάσεις - όπως έκαναν το καλοκαίρι που μας πέρασε με τον Χουάν Μιριτέλο.

Πρόκειται για έναν παίκτης που παίζει σ' όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό (κυρίως δεξιά και πίσω από τον φορ). Με τη Σαν Λορέντζο έχει 40 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στη Μπάνφιλντ μέτρησε σε 30 ματς, 1 γκολ. Εκτός Αργεντινής έπαιξε στη Γκοϊάς έχοντας σε 49 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ. Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην
Ευρώπη.

Αξίζει, να τονίσουμε ότι λύθηκε κι η συνεργασία με τον Ντιαρά κι έτσι άδειασε μια θέση ξένου στο ρόστερ, η οποία μένει να δούμε αν θα καλυφθεί με τον ερχομό του Παλάσιος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα