Παναθηναϊκός: Εκτός με Αστέρα οι Χουάνκαρ και Τσέριν, ξεκίνησε ατομικό ο Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός: Εκτός με Αστέρα οι Χουάνκαρ και Τσέριν, ξεκίνησε ατομικό ο Γερεμέγεφ

Ξεκίνησε ατομικό ο Γερεμέγεφ, στους επτά παρέμειναν οι απόντες

bet365

Σήκωσαν... μανίκια την επομένη του ντέρμπι για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τους απόντες να αυξάνονται στους οκτώ, αφού ο Χουάνκαρ δεν προπονήθηκε.

Παρά την τεράστια επιτυχία που πέτυχαν το βράδυ της Τετάρτης, με την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην διαδικασία των πέναλτι, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά, αφού το πρόγραμμα του Γενάρη με τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν αφήνει χρόνο για διαλείμματα.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έπιασαν δουλειά ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (21/01-19:30). Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τους «ερυθρολεύκους» ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια του αγώνα χθες οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Μαντσίνι επρόκειτο για κράμπες, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία για κείνους, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Χουάνκαρ, που δεν έκανε προπόνηση κι έτσι δεν θα δώσει το παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι. Οι απόντες έτσι αυξήθηκαν στους οκτώ.

Όσον αφορά τους επτά που προϋπήρχαν του χθεσινού ντέρμπι, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ολοκλήρωσε τις θεραπείες του και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Ανάλογo πρόγραμμα έκαναν και οι Παλάσιος, Τσέριν και Τζούρισιτς. Θεραπεία έκαναν οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον και Πάλμπερ-Μπράουν.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν είναι γνωστό πως δεν προλαβαίνουν. Σ' αυτούς προστίθεται και ο Τσέριν. Υπενθυμίζουμε πως οι Τζούρισιτς και Βιλένα είναι τιμωρημένοι και έχει γίνει επιλογή να εκτίσουν κόντρα στους Αρκάδες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα